Breng uw auto binnen voor herstellingen

Niet alleen voor carrosseriewerken, maar ook voor het onderhoud en algemene auto herstellingen heeft u de juiste partner gevonden met Carrosserie Paul. In het werkatelier in Sint-Katelijne-Waver beschikt het carrosseriebedrijf over alle materialen en toepassingen om uw wagen perfect in orde te houden na een onderhoudsbeurt.

Alle merken

Tijd voor een onderhoudsbeurt van de wagen? Dan is het moment aangebroken om een afspraak te maken met de garage. Het team heeft alle kennis en expertise in huis om alle automerken en types van wagens te onderhouden. Het vervangen van de motorolie tot het plaatsen van een nieuwe koppeling, het kan allemaal uitgevoerd worden.

Naar de keuring

Wanneer het moment weer is aangebroken om met uw voertuig naar de keuring te rijden, komt u op voorhand best even langs bij Carrosserie Paul. U hoeft enkel een afspraak te maken en uw wagen wordt van A tot Z nagekeken. Op die manier vertrekt u met een gerust hart naar de technische controle om uw groene kaart op te halen.

Veilig op vakantie

Neem geen risico wanneer u voor een grote trip met de wagen staat of wanneer u op wintervakantie vertrekt. Laat de firma eerst een grondige check-up doen zodat uw wagen helemaal in orde is voor een veilige reis. Door onderweg geen problemen te krijgen, ziet u uw vakantie niet in het water vallen. Van carrosseriewerken tot auto herstelling, in Sint-Katelijne-Waver heeft u voldoende aan één adres om al uw vragen en problemen van uw wagen op te lossen. Contacteer snel Carrosserie Paul.