Totale carrosseriewerken met speciaal spuitwerk

Aarzel niet om contact op te nemen met Carrosserie Paul uit Sint-Katelijne-Waver om het koetswerk van uw wagen te herstellen. Heeft u een ongeval gehad, in fout of in uw recht? Het carrosseriebedrijf neemt uw auto professioneel onder handen zodat deze er weer helemaal als nieuw zal uitzien.

Koetswerk herstellen

Laat de deuken, blutsen en krassen verdwijnen dankzij de carrosseriewerken op maat. Het volledige koetswerk wordt aangepakt zodat u weer de baan op kan met uw voertuig. Het team van de zaak kan eveneens plastic lassen om bijvoorbeeld scheuren in de bumper weg te werken. Op die manier moet deze niet meteen worden vervangen.

Opnieuw spuiten

Na de herstellingen aan het carrosserie wordt de wagen opnieuw gespoten. Ook wanneer u geen auto herstellingen nodig heeft, maar gewoon de kleur van uw wagen beu bent, kan u het voertuig laten spuiten. In het verflabo van Carrosserie Paul is alles aanwezig om uw voertuig de geschikte kleur mee te geven.

Totale vernieuwing

De garage is uw specialist in totaalprojecten om bestaande auto’s er als nieuw te laten uitzien. Dit betekent dat uw auto volledig wordt uitgekleed en opnieuw wordt gespoten, inclusief het interieur. Voor de lederbekleding wordt er samengewerkt met LSA Enterprise om tot een leder van hoge kwaliteit te komen. Ook hierbij kan u een keuze maken uit diverse kleurstalen. Voor grondige carrosseriewerken in Sint-Katelijne-Waver vertrouwt u op de kwaliteit en het vakmanschap van Carrosserie Paul. Maak vandaag nog uw afspraak of kom even langs. Bij alle werken mag u rekenen op een garantie.